Jawatan Kosong Polis Bantuan Seluruh Malaysia

Kongsikan Jawatan Kosong Ini!

Jawatan kosong Polis Bantuan seluruh Malaysia. Setiap maklumat & info terbaru mengenai kerja kosong/temuduga terbuka Polis Bantuan akan dikumpul dan kemaskini setiap hari disini. Sekiranya anda berminat untuk memohon jawatan kosong Polis Bantuan ini anda boleh bookmark website kami agar tidak terlepas sebarang update terkini.

Job Info:

Job Location: Seluruh Malaysia

polis-bantuan

Kerja Kosong Terkini Polis Bantuan di Malaysia

Info dan kemaskini terbaru iklan kerja kosong Polis Bantuan di seluruh Malaysia untuk sektor kerajaan dan juga swasta. Sila semak tarikh temuduga/tarikh tutup dengan betul sebelum anda memohon.

TemudugaJawatanGajiLokasiCara Memohon
24/25 Nov 2016Polis Bantuan Sime DarbyRM1010++, Elauan, KWSP & SOCSONegeri SembilanKlik disini
30 Nov 2016Polis Bantuan (pelatih) PrasaranaTidak dinyatakanKuala LumpurKlik disini
3 Dis 2016Polis Bantuan Public BankTidak dinyatakanKuala LumpurKlik disini
23 Dis 2016Konstabel Polis Bantuan Pos MalaysiaRM1300 – RM2200JohorKlik disini
12 Jan 2017Konstabel Polis Bantuan Pos MalaysiaRM1300 – RM2200Kuala Lumpur, SelangorKlik disini
21 Jan 2017Polis Bantuan Wanita Syarikat Puncak Niaga Management Services Sdn Bhd (Temuduga Terbuka)Gaji, pampasan dan kemudahan perubatan, KWSP, bonus berdasar prestasiSelangorKlik disini
21 Jan 2017Konstabel Polis Bantuan FELDAGaji pokok + OT & elaun-elaun khasKuala LumpurKlik disini
2 Feb 2017Konstabel Polis Bantuan Damansara Assets Sdn BhdGaji + Elaun + kemudahan Perubatan dll.JohorKlik disini
5 Feb 2017Polis Bantuan Lembaga Getah MalaysiaGaji + Elaun + SOCSO & KWSP + InsuranKuala LumpurKlik disini
10 Feb 2017Konstabel Polis Bantuan Sabah Ports Sdn BhdTidak dinyatakanSabahKlik disini
26 Feb 2017Polis Bantuan Resort World GentingTidak dinyatakanPahangKlik disini

Sila scroll ke tepi bagi pengguna mobile untuk melihat maklumat detail

.

Info Tambahan Jawatan Polis Bantuan

  • Calon dari bekas tentera/polis bantuan/RELA/WATANIAH/APM/SPDRM atau yang berpengalaman dalam bidang keselamatan amatlah dialu-alukan untuk memohon
  • Syarat minima adalah SPM sahaja
  • Syarat utama adalah calon mestilah bebas/tiada rekod jenayah
  • Lain-lain syarat adalah tertakhluk kepada syarikat tersebut

.
Apply segera! Jawatan Kosong Pegawai Penguatkuasa Seluruh Malaysia 2016

Kerja Kosong Yang Dicari

  • jawatan kosong polis bantuan 2017
  • jawatan kosong polis bantuan
  • polis bantuan
  • polis bantuan 2017
  • polis bantuan ibraco
  • jawatan kosong polis bantuan terkini
  • pengambilan polis bantuan 2017
  • Kerja Kosong Polis Bantuan 2017
  • temuduga terbuka polis bantuan 2017
  • gaji polis bantuan

{ 11 comments… read them below or add one }

Ahmad fadhli bin mohamed February 18, 2017 at 7:40 pm

Salam.saya nak tanya,macam mana nak pohon polis bantuan ni?

Reply

Khairul ezwan bin Abu hassan February 19, 2017 at 7:31 pm

Untuk memohon polis bantuan

Reply

Fattehiyah February 21, 2017 at 5:34 pm

KalAu ada vacancy utk polis bantuan sila bagitau kat saya

Reply

Shafiqah February 21, 2017 at 11:39 pm

Jika ad ingin di cari sya ingin mohon menjdi anggota polis…

Reply

Pavithira February 23, 2017 at 9:07 pm

Kalau ada vacancy polis bantuan tolong bagitau dekat saya.

Reply

Amril February 24, 2017 at 3:33 pm

Sya nk jdi polis krana sye yakin dngan sikap tegas dan berani sye

Reply

Ain sahida bt sabri February 24, 2017 at 10:16 pm

Mcm mne nk mhon polis nim???

Reply

Nurul Binti Mohamad February 25, 2017 at 7:10 am

Sya nk jdi polis krana sye yakin dngan sikap tegas dan berani sye

Reply

muhd asmir b ismail February 25, 2017 at 9:51 am

Sya nk jdi polis krana sye yakin dngan sikap tegas dan berani sye siap menjalan kan tugas

Reply

muhd asmir b ismail February 25, 2017 at 9:52 am

Sya nk jdi polis krana sye yakin dngan sikap tegas dan berani sye

Reply

Nur izzi February 26, 2017 at 1:25 am

Macam mana nak memohon eh?? Berminat sangat² ..

Reply

Leave a Comment