Kerja Kosong Terbuka RISDA (Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah) 2016

SHARE JAWATAN KOSONG INI!

Job Info:

Application Deadline: 4 November 2016
Job Location: Selangor

RISDA through RISDA VENTURES SDN. BHD (Anak Syarikat Risda) are inviting all Malaysians who are interested and qualified to apply the new vacancy as below.

Jawatan Kosong Terkini RISDA Malaysia

Status Jenis Jawatan Tawaran Gaji
Kontrak/Tetap Pengurus Pentadbiran & Sumber Manusia (Gred PG4) RM2,931 – RM6,888
Kontrak/Tetap Pengurus Operasi (Gred PG4) RM2,931 – RM6,888
Kontrak/Tetap Eksekutif (Gred EG4) RM 1,842-RM4,424
Kontrak/Tetap Kerani (Gred KG3) RM1,400 -RM2,776
Kontrak/Tetap Penyelia/Teknisyen (Gred TG3) RM1,460 – RM2,826
Kontrak/Tetap Pemandu (Gred SG) RM1,371 – RM2,442

.


.

Job Requirements

Please click on the job above for every job details.

How To Apply

1. Calon yang berminat bolehlah membuat permohonan menyertakan resume, salinan SPM, sijil kemahiran, salinan kad pengenalan, sekeping gambar bersaiz passport dan lain-lain dokumen sokongan yang berkaitan.

2. Permohonan dari calon yang sedang berkhidmat di RISDA dan Syarikat Milikan RISDA perlu dibuat melalui Ketua Pusat Tanggungjawab masing-masing.

3. Sila nyatakan nama jawatan yang hendak dipohon pada sebelah kiri atas sampul surat Permohonan.

4. Hantarkan permohonan lengkap anda kepada:

Ketua Pegawai Eksekutif
RISDA Ventures Sdn Bhd
Lot E6-1, Jalan Selaman 1/2,
Dataran Palma, Jalan AmPang,
68000 AmPang,
Selangor.

Kerja Kosong Yang Dicari

  • jawatan kosong kerani kontrak kerajaan
  • jawatan kosong kerani pos lahad datu

{ 16 comments… read them below or add one }

NOORAINIE BINTI ANUAR November 3, 2016 at 8:10 pm

ADMIN
HUMAN RESOURCE
PRODUCTION AND MANAGEMENT
MARKETING

Reply

Nabilah binti azman November 3, 2016 at 9:18 pm

Saya ingin memohon jawatan Admin (kerani)…

Reply

Ahmad Kamal Amiin Bin Kamarudin November 3, 2016 at 9:45 pm

Assalamualaikum.. Admin sy ingin memohon jawatan sebagai (Kerani).. boleh saya tahu adakah betul tarikh tutup permohonan ini 4/11/2016..harap maklum terima kasih

Reply

sapiah barahim November 3, 2016 at 11:50 pm

Assalamualaikum admin.. Sya ingin memohon jawatan (kerani), tetapi sy asal dr lahad datu sabah. Saya berminat.. Boleh ka ya?

Reply

nadira idayu bt ismadi November 4, 2016 at 4:11 am

asslamualaikum … admin saya ingin memohon sebagai (kerani) … jawatan ni adakah perlu kelulusan yg memuaskan … tq

Reply

Iqal November 4, 2016 at 10:09 am

Assalamualaikum tuan, adakah jawatan sebagai KERANI memerlukan PENGALAMAN dan SIJIL yang tinggi?

Reply

adminkerjakosong November 5, 2016 at 9:11 pm

tidak

Reply

SITI FATIMAH November 4, 2016 at 12:05 pm

Assalam,
Saya ingin memohon jawatan HR dan Admin. Tq.

Reply

adminkerjakosong November 5, 2016 at 9:11 pm

Silakan 🙂

Reply

APTB November 4, 2016 at 3:30 pm

nak mintak keje bukan kat komen ni cik kak cik abang..klik link tu isi la mana patut..tanya sini bukan ada org layan pun..

Reply

fazila binti puteh November 5, 2016 at 12:28 pm

Sy berminat jawatan kerani risda.sy berpengalaman kerani driving school sudah 6 tahun .tak sempat nak hantar resume SBB baru baca iklan ni.

Reply

adminkerjakosong November 5, 2016 at 9:08 pm

boleh tunggu panggilan terbaru nanti. pastikan like fanpage kami untuk tidak terlepas update terkini ye

Reply

nur sardina bt shari November 7, 2016 at 4:23 pm

saya berminat untuk jawatan kerani..saya tinggal di shah alam.sudah tuutp ke permohonannya?

Reply

jhoelycer chemraie November 9, 2016 at 12:19 am

Dear sir/mdm
i’m wanna ask about this vacancy (risda). Even due date already expired, are we still can apply that job or not? Sorry for the question because i don’t know about the vacancy, i’m just notice it from facebook.

Reply

SHAFRIEDIN BIN Husin November 17, 2016 at 12:16 pm

saya berminat untuk jawatan pemandu..saya tinggal di kuala kangsar.sudah tuutp ke permohonannya?

Reply

adminkerjakosong November 21, 2016 at 8:52 am

maaf sudah ditutup. blh like page kami agar tidak terlepas kemaskini terbaru 🙂

Reply

Leave a Comment