Kerja Kosong Penguatkuasa (Majlis Daerah/Majlis Perbandaran) 2017

Kongsikan Jawatan Kosong Ini!

Jawatan kosong Terkini Penguatkuasa 2017. Sila baca maklumat jawatan kosong Penguatkuasa 2016 dengan teliti sebelum memohon. Semua info dan maklumat terbaru berkaitan kekosongan jawatan Penguatkuasa di Majlis Daerah/Majlis Perbandaran akan dikemaskini disini dari masa ke semasa. Diharapkan ianya dapat membantu anda yang berminat untuk memohon kerja kosong penguatkuasa ini.

Job Info:

Job Location: Perak, Pahang

Kerja Kosong Terkini Majlis Perbandaran/ Majlis Daerah Seluruh Malaysia

Ini adalah info dan kemaskini terbaru mengenai jawatan kosong Penguatkuasa yang sedang dibuka oleh pihak kerajaan sekarang.

Tarikh Tutup Jawatan Gaji Lokasi Syarat Min
14 Nov 2016 (Ditutup) Pembantu Penguatkuasa KP19/KP22 RM1360.00 – RM4052.00 Majlis Daerah Tanjong Malim (MDTM) SPM
25 Nov 2016 Pembantu Penguatkuasa KP19 RM1360.00 – RM1,472.80 Majlis Daerah Cameron Highlands SPM
5 jan 2017 Penolong Pegawai Penguatkuasa KP29 RM1493.00 – RM1846.15 Majlis Perbandaran Teluk Intan STPM / STAM / Diploma

.

Job Requirements

  • mestilah warganegara Malaysia
  • umur mestilah tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan
  • Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau kelayakan setaraf yang diiktiraf Kerajaan

Klik pada setiap jawatan (diatas) untuk download untuk info penuh jawatan.

Borang Permohonan & Cara Memohon Jawatan Penguatkuasa

1. Calon yang berminat boleh muatturun Borang Permohonan disini.

2. Sertakan sekali salinan berikut:

– Kad Pengenalan (depan /belakang)
– Sijil SPM atau yang berkaitan.
– Gambar berukuran pasport
– Salinan Sijil Kelahiran
– Lain-lain dokumen sokongan yang berkaitan

3. Tuliskan nama jawatan yang dipohon pada sebelah kiri sampul surat dan Hantarkan Borang Permohonan bersama salinan sijil-sijil yang diperlukan terus kepada

YANG DIPERTUA
MAJLIS PERBANDARAN TELUK INTAN,
JALAN SPEEDY,
36000 TELUK INTAN,
PERAK

Permohonan yang tidak disertakan dokumen/borang lengkap dan tidak memenuhi syarat kelayakan akan ditolak dan tidak akan dilayan.

APPLY JUGA! Kerja Kosong Terkini Polis Bantuan Seluruh Malaysia

.
Perhatian:

  1. Hanya pemohon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temuduga.
  2. Pemohon yang tidak terima sebarang jawapan dan maklumbalas selepas 4 bulan dari tarikh iklan ini ditutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Kerja Kosong Yang Dicari

  • jawatan kosong sabah
  • jawatan kosong penguatkuasa
  • jawatan kosong penguatkuasa 2017
  • kerje
  • jawatan kosong majlis daerah 2017
  • tugas pembantu penguatkuasa kp19
  • pembantu penguatkuasa jawatan kosong 2017
  • permohonan kerja kosong
  • jobstreet perak
  • kerja kosong penguatkuasa majlis daerah sabah 2017

{ 8 comments… read them below or add one }

beeboo January 23, 2017 at 3:52 pm

xkn diploma nye jawatan xde? sume nk ijazah….

Reply

jazz January 31, 2017 at 12:43 am

jangan terlalu percaya la wahai saudara,saudari…ia nya cuma iklan kerja suka² mahu pun omong kosong yg buat kita beriya² nk apply sebalik ny kerja tu utk keluarga² dorg jer… ada kerja kosong kerajaan kelayakan pmr pn susah nk dapat…kepasan tu spm pn susah nk dapat…apa lg kali diploma…semua ny nk ijazah…sabar la kita yg teda kelayakan mcm tue…bangla ada…esok² kita ber PM kn bangla

Reply

vimala February 7, 2017 at 2:12 pm

Mencari jawatan Kosong di kastam

Reply

Ruby Chong February 22, 2017 at 11:20 pm

I’m looking for Customs jobs .Thank You

Reply

Ruby Chong February 22, 2017 at 11:21 pm

Hi, I’m looking for Customs jobsat Kuching.thank You

Reply

Mohd Yusuf March 7, 2017 at 11:58 pm

saya ni lupa ID dan password..password boleh lah reset, ID camne plak..nak kene call SPA ker?

Reply

Logeswari March 20, 2017 at 2:04 pm

I like this work

Reply

MOHD NURSHAHIRIN April 4, 2017 at 1:38 am

Klau ada syukur.. Klau tak dha pun alhamdulilah

Reply

Leave a Comment

{ 2 trackbacks }